POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: United diskuterar tränarroll för Zlatan

Det är en lång rehabilitering som väntar Zlatan Ibrahimovic efter korsbandsskadan som svensken ådrog sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht. Det spekuleras därför i vad som händer med anfallaren vars kontrakt med klubben går ut i sommar och efter skadan så tros optionen i avtalet inte utnyttjas.

Men The Independent skriver nu om en annan möjlighet för Zlatan att bli kvar i klubben. Managern José Mourinho ska enligt tidningen vara väldigt motvillig i att släppa svensken, och det har inletts “försiktiga” diskussioner om en tränarroll för 35-åringen i framtiden efter att ha sett hans inverkan på resten av laget.

Publicerad 2017-04-26 kl 12:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå