Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: United diskuterar tränarroll för Zlatan

Det är en lång rehabilitering som väntar Zlatan Ibrahimovic efter korsbandsskadan som svensken ådrog sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht. Det spekuleras därför i vad som händer med anfallaren vars kontrakt med klubben går ut i sommar och efter skadan så tros optionen i avtalet inte utnyttjas.

Men The Independent skriver nu om en annan möjlighet för Zlatan att bli kvar i klubben. Managern José Mourinho ska enligt tidningen vara väldigt motvillig i att släppa svensken, och det har inletts “försiktiga” diskussioner om en tränarroll för 35-åringen i framtiden efter att ha sett hans inverkan på resten av laget.

Publicerad 2017-04-26 kl 12:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons