POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Lovren skriver långt kontrakt med Liverpool: "Lyckligast i världen"

Liverpool går under fredagen ut med att backen Dejan Lovren skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Klubben skriver att det rör sig om ett långtidskontrakt, enligt The Telegraph sträcker det sig till 2021.

– Det här är en speciell dag för mig och min familj. Jag tror att jag är den lyckligaste killen i världen i dag, det är ännu en dröm som går i uppfyllelse. Det var alltid min dröm att stanna så länge som möjligt i en klubb som jag älskar – och det är Liverpool, säger Lovren till klubbens hemsida.

Lovren kom till Liverpool från Southampton i juli 2014.

Publicerad 2017-04-28 kl 11:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå