Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Advocaat ny förbundskapten för Holland

Engelska Sky Sports uppger att Dick Advocaat kommer att presenteras som ny förbundskapten för det holländska landslaget i morgon. Holländaren har tidigare varit förbundskapten för landet vid två tillfällen, senast var mellan 2002 och 2004. Han var så sent som förra året assisterande tränare i landslaget.
Holland ligger för närvarande bara fyra i Sveriges VM-kvalgrupp. I den senaste kvalmatchen föll laget borta mot Bulgarien med 2-0. Ett resultat som gjorde att lagets dåvarande förbundskapten, Danny Blind, fick sparken.
Advocaat tränar just nu turkiska ligatrean Fenerbahce, men kontraktet går ut 1 juni.

Publicerad 2017-05-08 kl 14:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons