Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Real överens med Atlético om backvärvning

Real Madrid är på väg att göra klart med försvararen Theo Hernandez från huvudstadsrivalen Atlético. Backen har en utköpsklausul på 24 miljoner euro, men enligt AS har Real gått med på att betala 30 miljoner euro – runt 290 miljoner svenska kronor – för värvningen av den 19-årige fransmannen. Den spanska tidningen har tidigare skrivit att Hernandez redan klarat sin läkarundersökning med Real.

AS skriver vidare att Atlético är irriterat på Real på grund av att “marängerna” brutit deras överenskommelse att först meddela klubben vid intresse för en spelare. Real ska istället ha gått direkt till spelaren. Trots detta ser en övergång alltså ut att bli av, men Atlético har bett Real att vänta till efter klubbarna har mötts i semifinalreturen i Champions League på onsdag.

Publicerad 2017-05-09 kl 08:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons