Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: WBA spanar in Marcus Berg

Marcus Berg har tidigare rapporterats vara aktuell för den spanska La Liga-klubben Malaga. Aftonbladet rapporterade tidigare i veckan att La Liga-klubben vill ha den svenska målkungen. Men även engelska West Bromwich uppges nu hålla koll på anfallarens förehavanden.

Grekiska SDNA rapporterar att WBA hade en scout på plats för att spana in Berg under mötet med Panionios i söndags. Klubben ska även ha studerat svensken under derbyt mot AEK Aten.

Marcus Berg och Panathinaikos spelar just nu play off för att ta den andra platsen till nästa års Champions League-spel. Svensken själv har sagt att han beslutet om han ska stanna eller inte hänger mycket på vilken satsning klubben planerar att göra.

– Jag måste koncentrera mig på play off-spelet och sedan får vi se efter säsongen vad klubben vill och vad som händer med klubben. Om de får pengarna för att satsa på titeln eller hur det blir. Självklart vill jag stanna här och vinna ligan men det hänger på klubben och hur mycket de vill skaffa ett bra lag, sa han till tv-kanalen Nova Sports.

Publicerad 2017-05-16 kl 07:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons