Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lacazette bekräftar - lämnar Lyon: "Rätt tillfälle"

Sillybloggen

Alexandre Lacazette kommer att lämna Lyon efter den här säsongen, det bekräftar anfallsstjärnan nu för den franska tidningen L’Équipe. Hans sista match kommer att bli mot Nice under lördagen.

– Det känns som att det är rätt tillfälle. Jag vill upptäcka något annat och spela på en annan nivå. Jag vet att jag inte är särskilt välkänd med europeiska mått. Jag vill se om jag kan besvara de frågor som människor ställer, och utvecklas ytterligare, säger han till tidningen.

Lacazette har framför allt kopplats samman med en övergång till Arsenal och Atletico Madrid. Även om han inte bekräftar något av lagens intresse hyllar han de sistnämnda.

– Atletico är en klubb som tagit sig till de sista omgångarna under flera års tid. Det är ett fantastiskt lag, med en ny arena och det är också en klubb som hjälper sina spelare att utvecklas.

Annons

Den 25-årige fransmannen har i år gjort hela 26 mål på 29 matcher för Lyon, ett facit som bara PSG:s Edinson Cavani slagit.

Publicerad 2017-05-20 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto