Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Griezmann: "60 procent chans att jag går till United"

Manchester United stod i centrum för förra sommarens längsta transfersaga, när de genomförde tidernas dyraste övergång och köpte tillbaka Paul Pogba från Juventus. Det har länge sett ut som att historien kan upprepas då ihärdiga rykten under en längre tid placerat Antoine Griezmann i den engelska klubben, som då skulle behöva betala ungefär samma höga belopp som för Pogba.

Huvudpersonen själv har tidigare inte gett något klart besked, men nu rapporterar ESPN att han sagt till fransk TV att möjligheten att han lämnar för United just nu är 60 %. Kanske ökar den möjligheten om United vinner Europa League-finalen på onsdag och därmed är klara för spel i Champions League nästa säsong, något som har sagts vara en viktig faktor i Griezmanns beslut. Huvudpersonen själv sa att han skulle ta beslut inom två veckor och att chansen fortfarande är störst att han stannar i Atletico Madrid, så eventuellt blir detta ingen utdragen historia.

ANNONS
Publicerad 2017-05-22 kl 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto