Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Roma visar intresse för Nilsson Lindelöf

Spekulationerna kring Victor Nilsson Lindelöfs framtid fortsätter. 22-åringen uppgavs vara nära en flytt till Manchester United under januari-fönstret, men förlängde i stället sitt kontrakt med Benfica. Men så sent som för ett par veckor sedan skrev engelsk media på nytt att United låg i förarsätet kring svenskens underskrift och att man förhandlade med klubben. Även PSG skulle finnas med bland intressenterna.

Även italienska Roma nämns nu som en tänkbar som klubbadress för Nilsson Lindelöf. Tidningen La Gazzetta dello Sport skriver under onsdagen att den nye sportchefen Monchi vill att Totti fortsätter inom klubben i någon roll och skriver samtidigt att det alltså även finns ett intresse från klubben för den svenske landslagsförsvararen.

Publicerad 2017-05-24 kl 08:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons