Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Dansk klubb vill ha Bahoui"

Nabil Bahoui väntas lämna Hamburg i sommar. Nu uppger en dansk källa att svensken kan hamna i Silkeborg.

“Enligt en säker tysk källa har Silkeborg bett om den svenske yttern” skriver Søren Sorgenfri, redaktör för nordicnetblog.dk.

Bahoui har haft en tuff vår. Efter att ha haft svårigheter att ta en plats stoppades han plötsligt helt från att träna med A-laget.  Spelaren har tidigare sagt att han kan tänka sig att stanna men att det hängde på om Hambrug säkrade nytt kontakt i Bundesliga (vilket man lyckades med).

– Jag tror de har kontakt med min agent, men först vill de se vad som händer den här säsongen. Om det blir nedflyttning eller inte. Efter det får vi se, vi har hela juni på oss att prata. jag har ett år kvar på kontraktet, så jag känner mig inte stressad. Jag lever och har mat på bordet, så vi får se vad som händer, sa Bahoui i en intervju med Svenska Fans.

 

Publicerad 2017-05-25 kl 20:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons