Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Wenger överens med Arsenal om nytt tvåårskontrakt

Arsene Wengers vara eller icke vara i Arsenal har varit en följetong den här säsongen. Kritiken har varit stark mot fransmannen och har delat klubbens supportrar i två läger, de som vill ha bort Wenger och de som vill att han ska stanna.

Wenger fick dock avsluta säsongen med en triumf när Arsenal slog Chelsea i FA-cupfinalen. Under måndagen hade managern ett möte med ägaren Stan Kroenke och under tisdagen meddelades vad de kom överens om till styrelsen. Enligt engelska medier, bland annat BBC, är parterna överens om en förlängning av Wengers kontrakt med två år.

BBC skriver att Arsenal kommer att offentliggöra detta under onsdagen.

Publicerad 2017-05-30 kl 15:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons