Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: "Al Ain vill ha Berg"

Sillybloggen

Ryktena kring Marcus Bergs fotbollsframtid fortsätter. Berg, som vann skytteligan med sina 24 fullträffar i ligaspelet, stängdes av under de sista matcherna av säsongen efter ett gruff i mötet med Paok. I samband med landslagssamlingen inför mötet med Frankrike gav Panathinaikos anfallsstjärna då signaler om att han börjat tröttna på premisserna i Grekland.

– Det säger sig självt, det är mycket grejer som hänt där som varit jobbiga. Det har hänt mycket saker i ligan som gör att man funderar på vad de ser, vissa personer som bestämmer, och det är så det har varit och det kommer tyvärr att fortsätta, sa Berg då.

Sedan dess har Berg kopplats ihop med en övergång till spanska Malaga och nu adderas ytterligare en ny tänkbar adress för landslagsmannen.

Grekiska SDNA, som i sin tur hänvisar till medier i Förenade Arabemiraten, skriver att Al Ain är ute efter Berg och att parterna faktiskt ska vara nära att få till en övergång. Sajten skriver också att en flytt till Al Ain skulle innebära ett rejält lyft lönemässigt för svensken. Berg skrev nyligen på ett nytt avtal, som sträcker sig till 2019, med Panathinaikos, och i det kontraktet finns en utköpsklausul på 10 miljoner euro.

Annons
Publicerad 2017-06-15 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto