Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Europeiska storklubbar intresserade av Asoro"

Sillybloggen

Joel Asoro kan vara på väg bort från Sunderland. Den svenske anfallaren har redan kopplats ihop med en flytt till Arsenal, och nu skriver engelska Chronicle att Sunderland får svårt att hålla kvar Joel Asore med flera europeiska storklubbar intresserade. Den svenska U21-landslagsspelaren uppges ute efter speltid i klubbens A-lag. ”Kan inte den nya tränaren garantera honom det kan han välja att flytta”, menar tidningen. Vidare skriver man att Manchester City, Manchester United, Milan, Inter, Chelsea, PSG och Bayern München ska vara intresserade.

Asoro har tidigare bekräftat att Arsenal, Liverpool, Everton och Southampton är intresserade av honom.

– Det är skitkul. Jag har hört att klubbarna är intresserade, men sedan vet man inte om det är mer än så, sa Asoro till Fotbollskanalen i förra veckan.

– Det är klart att det alltid är roligt att lag som Arsenal visar intresse. Det lyfter självförtroendet, men jag kan inte springa runt och tänka på det nu. Jag är i EM och det kanske hade varit en annan sak om jag hade varit i England. Nu är jag här och försöker tänka på det.

Frederic Pavlidis skriver mer om detta i dagens Headlines.

Annons
Publicerad 2017-06-19 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto