Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ola Toivonen ute till försäljning

Sillybloggen

Ola Toivonens framtid i franska Toulouse är fortsatt osäker. Så sent som i mitten av maj gick klubben ut med en officiell dementi kring uppgifterna om att han och landslagskollegan Jimmy Durmaz var aktuella för att lämna klubben. “TFC vill förneka rapporterna som hävdar att klubben vill gå skilda vägar med Ola Toivonen, Jessy Pi, Tongo Doumbia och Jimmy Durmaz i nästa transferfönster”, skrev man i ett uttalande som följd av en publicering i L’Équipe.

Nu skriver dock tidningen La Dépêche du Midi att Toivonen inte kommer att behållas av Ligue 1-klubben och att man har för avsikt att sälja landslagssvensken. Tidningen går inte in på vad som eventuellt skulle ha förändrats sedan klubbens senaste uttalande, men är samtidigt tydligt med att anfallaren är på väg bort. Enligt uppgifterna kan det även bli aktuellt för Toulouse att byta bort Toivonen då man är på jakt efter nyförvärv.

När Ola Toivonen tidigare i år gästade podcasten Lundh pratade han om det faktum det i media förekommit många uppgifter kring att han ska säljas.

– Det var ingenting som jag brydde mig speciellt mycket om och sedan kom det någon spelare som sa att de hade dementerat det. Det blir väldigt mycket snack i laget på slutet av säsongen kring vilka som ska stanna, vilka som har utgående kontrakt och hur det ser ut inför nästa säsong.

Annons
Publicerad 2017-06-26 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto