Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tabloiden: Liverpool budar på Arsenals landslagsman

Sillybloggen

Arsenal är inte intresserat av att sälja, men kan ställas inför en än värre situation nästa säsong. Därför kan man nu vara så illa tvungna att fundera över att sälja Alex Oxlade Chamberlain. Det skriver tabloiden Daily Mirror under tisdagen och tidningen rapporterar samtidigt att Liverpool nu inlett sitt försök att värva från rivalen. Enligt Mirror värderas Oxlade-Chamberlain till drygt 270 miljoner kronor och man skriver dessutom att tränaren Jürgen Klopp är en stor beundrare av den snabbe yttern. Även Manchester City och Chelsea följer situationen noga.

Relationen mellan klubbarna har historiskt sett dock varit frostig och en övergång direkt mellan klubbarna hör till ovanligheterna. Så sent som 2013 gjorde Gunners ett försök att värva Luis Suarez, men affären gick i stöpet och uruguayanen skrev i stället på för Barcelona. Det uppges även att Liverpool i Roberto Firminos kontrakt skrivit in en klausul som förhindrar honom från att gå till Londonklubben, även om det skulle lägga ett bud motsvarande hans utköpsklausul.

Annons
Publicerad 2017-06-27 09:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto