Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Everton värvar förre Barca-talangen

Sillybloggen

Everton fortsätter att rusta inför den kommande säsongen. Liverpool-klubben har nu gjort klart med 21-årige Sandro Ramirez. Den tidigare Barcelona-anfallaren har skrivit på ett fyraårskontrakt med Everton. Klubben skriver att man aktiverat Ramirez utköpsklausul, som enligt engelska Sky ligger på 5,25 miljoner pund, motsvarande knappa 60 miljoner kronor.

– Jag är väldigt glad. Det är ett stort steg i min karriär, säger anfallaren till Evertons hemsida.

– Jag vet att jag skriver på för en enorm klubb i England. Everton är det perfekta stället för mig, jag har den perfekte managern här som kommer att fortsätta att ge mig självförtroende för att förbättra mig.

Ramirez noterades förra säsongen för 14 mål på 30 ligamatcher för Malaga.

ANNONS
Publicerad 2017-07-03 17:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto