Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hammarby förstärker i damallsvenskan - värvar amerikansk anfallare

Hammarby krigar i bottenstriden av damallsvenskan. Nu går man ut med att man förstärker inför återstarten genom att värva in den 23-årige amerikanskan Murielle Tiernan från collegelaget Virginia Tech University.

– Det är ingen hemlighet att vi haft problem med att omvandla våra spelövertag till klarare målchanser och att sedan förvalta dem. Med Murielle hoppas vi att kuna göra det, och hon kan förhoppningsvis bidra med en ny dimension i vårt anfallsspel. Murielle har spelat i ett av de bästa lagen, i en av de tuffaste konferenserna, och fått en rad utmärkelser. Hon är Virginias bästa målgörare genom tiderna, så det råder ingen tvekan om att det är en duktig fotbollsspelare, säger Hammarbys sportchef Olof Unogård till klubbens hemsida.

ANNONS

Kontraktet gäller säsongen ut.

Publicerad 2017-07-19 kl 10:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto