Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gais värvar från Ängelholm

Sillybloggen

Nyligen sålde Gais Malkolm Moenza till Dalkurd – nu går klubben ut med att man förstärker genom att värva in mittfältaren Daniel Bennassar Nilsson, som närmast kommer från Ängelholm i division 1.

Bennassar Nilsson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018.

– Det är en fantastisk människa så alltid varit omtyckt där han spelat, en omtänksam kille som det verkligen är ett nöje att jobba med. Men det är också en bolltrygg mittfältare som har förmåga att styra spelet och hitta hålen som vi kan använda för att gå till anfall. Det är en kille som är som klippt och skuren för det vi kallar för en nr 6-roll, alltså den mittfältare som hämtar boll och som visar vägen i uppspelen, säger Gais tränare Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Bennassar Nilsson är glad över att komma till klubben.

Annons

– Det verkar vara ett riktigt skönt gäng och de har verkligen varit välkomnande. Jag känner någon av spelarna sedan tidigare och jag känner ju inte minst Bosko sedan innan och det har säkert underlättat. Så allt känns bara bra och det ska bli kul att representera klubben, säger 25-åringen.

Publicerad 2017-08-02 17:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto