Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymars övergång kan försenas - La Liga vägrar ta emot pengarna

Sillybloggen

Det mesta tyder på att Neymar blir klar för PSG inom kort. Den 25-årige brassen har meddelat Barcelona att han planerar att lämna klubben och genomförde enligt L’Equipe en läkarundersökning i Porto under gårdagen.

PSG har mött spelarens utköpsklausul som ligger på 222 miljoner euro, vilket motsvarar drygt 2,1 miljarder kronor. Det skulle göra Neymar till världens dyraste spelare genom tiderna. Men förhandlingarna har stött på problem då spanska ligaorganisationen La Liga vägrar att acceptera betalningen för spelaren då man anser att den franska storklubben bryter mot Uefas regler om Financial Fair Play.

“Vi kan bekräfta att spelarens advokater har kommit till oss för att betala utköpsklausulen och att vi nekat dem”, skriver ligaorganisationen i ett uttalande enligt BBC Sport.

Spanska Marca skriver dock att övergången inte kan stoppas av ligaorganisationen i det fall den köpande klubben betalar hela utköpsklausulen. Det slutgiltiga beslutet tas av Fifa.

Annons
Publicerad 2017-08-03 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto