POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Gais värvar anfallare - ansluter nästa säsong

Anton Wede, Daniel Bennassar Nilsson och Mavroudis Bougaidis har redan anslutit under sommaren. Nu har Gais presenterat sitt fjärde nyförvärv under det här fönstret.

Edin Hamidovic har skrivit på för klubben och ansluter till truppen inför nästa säsong. Den 23-årige anfallaren kommer närmast från spel i Husqvarna och har hittills i år stått för elva mål på 13 matcher i division 1.

– Efter tre år i division 1 har jag känt att jag vill ta nästa steg i min utveckling och att jag vill spela på en högre nivå nästa år. Det fanns intresse från flera klubbar men jag har fått jättebra intryck av GAIS och jag tror mycket på den modell som Bosko Orovic vill införa i laget. Jag ser väldigt mycket fram emot att få representera klubben i framtiden och hoppas såklart att kunna bidra med poäng under de kommande åren, säger han till klubbens hemsida.

Tränaren Bosko Orovic är nöjd med värvningen och menar att Hamidovic kan användas i flera olika roller.

– Han är snabb och duktig med bollen och har visat över åren att han är en säker avslutare. Skyttekungar är alltid välkomna och det här är en kille som har alla förutsättningar för att bli en publikfavorit. Nu har vi säkrat upp honom för nästa säsong och det känns bra att redan nu ha klart med en fin offensiv förstärkning.

Publicerad 2017-08-03 kl 14:32

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto