Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Grekisk mittback klar för Gais

Sillybloggen

Tidigare under sommaren har Anton Wede anslutit till Gais och under gårdagen blev Daniel Bennassar Nilsson klar för klubben.

Nu har tabellelvan i superettan gjort klart med sommarens tredje nyförvärv. Den grekiske mittbacken Mavroudis Bougaidis, 24, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018.

– Jag behövde nog inte mer än fem minuter för att kunna se att detta är en spelare som vi gärna vill knyta till klubben. Av förklarliga skäl så pratar han inte så mycket, men han visade direkt med sin attityd och sitt kroppsspråk att det här en duktig spelare och en ledartyp på planen. Han är en aggressiv mittback med bra bollbehandling och teknik, inte minst för att vara så stor som han är. Han är spelskicklig och positionssäker och bra skolad i både defensiven och offensiven. Han har också ett utmärkt huvudspel som gör att han kan vara värdefull vid fasta situationer, kommenterar tränaren Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Annons

Bougaidis kommer närmast från spel i PGS Kissamikos FC, som huserar i grekiska andraligan.

Publicerad 2017-08-03 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto