POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Aubameyang: "Jag stannar i Dortmund"

Pierre-Emerick Aubameyang har länkats samman med en flytt till flera av Europas toppklubbar. Det har ryktats om såväl Milan, Chelsea och Manchester City för att nämna några.

Men nu kommer den vindsnabbe anfallaren med ett glädjande besked för Dortmunds supportrar. I en intervju med tyska tidningen Welt am Sonntag slår han fast att han fortsätter i Dortmund – men utesluter inte en flytt längre fram.

– Ingen kan berätta vad framtiden för med sig. Det stämmer att jag diskuterade med klubben innan semestern. Jag sa till dem att jag kände mig redo att pröva något nytt. Men ingen av klubbarna som ville ha mig kunde genomföra en affär så jag stannar i Dortmund, jag känner mig hemma här, säger han till tidningen enligt ESPN.

 

Publicerad 2017-08-06 kl 12:31

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto