Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

49v

"Coutinho kan presenteras av Barca på tisdag"

Neymar har lämnat Barcelona och gått till PSG för drygt 2,1 miljarder kronor. Försäljningen har gjort att ryktena om potentiella ersättare till Neymar har tagit fart. Såväl Eden Hazard, Paulo Dybala och Ousmane Dembele har kopplats samman med en flytt till den spanska storklubben.

Rapporter har även gjort gällande att Philipe Coutinho närmar sig en flytt till Barcelona. Enligt spanska El Mundo Deportivo är klubben optimistiska om att budet på 100 miljoner kommer att accepteras. Tidningen skriver vidare att affären kan bli klar redan på tisdag nästa vecka.

Publicerad 2017-08-06 kl 10:49

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER