Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Larsson överens med Levante - innan han presenterades för Hull"

Sebastian Larsson presenterades under onsdagen för Hull i Championship. Men spanska Super Deporte kommer i dag med uppgifter om att svensken var mycket nära att gå till en annan klubb. Tidningen har kommit över ett dokument som visar att den 32-årige svensken var överens med Levante om ett kontrakt på ett plus ett år, med en utköpsklausul på 15 miljoner euro.

Larsson var enligt Super Deporte tillsammans med sin agent hos den spanska La Liga-klubben i fredags, och hade till och med genomgått en läkarundersökning. Trots det uppger tidningen att Levante inte kommer att ta ärendet vidare. Kontraktet var inte signerat och Levante tycks ha accepterade att familjeskäl gällde som undantag när det kom överens, och det var skälet till att Larsson i slutändan stannade i England.

Publicerad 2017-08-10 kl 08:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons