Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Panathinaikos gör nytt försök på Armenteros"

Samuel Armenteros är kvar i Heracles, där han gjorde succé förra säsongen, trots att svensken sagt åt klubbledningen att han vill lämna. Panathinaikos har tidigare visat intresse, och enligt grekiska SDNA gör man nu ett nytt försök och har kontaktat Armenteros agent. Heracles ska ha satt ett pris på två miljoner euro, men enligt SDNA hoppas Panathinaikos på att få ner priset.

Voetbal International har pratat med Heracles tränare John Stegeman, som ser den stundande premiären som utmärkt chans för Samuel Armenteros.

– Sam är en Heracles-spelare och jag räknar med honom mot Ajax. Han är ambitiös men fortfarande en del av gruppen. Jag är nyfiken på hur han lirar mot en klubb som Ajax. Det är en scen som spelare kan visa upp sig på, säger Stegeman till VI.

Publicerad 2017-08-11 kl 07:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons