Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Paulinho uppges vara klar för Barcelona

Sedan Neymar lämnade för PSG har en rad spelare uppgetts vara på väg till Barcelona. Nu ser det ut som att den första förstärkningen är nära. Mail Online skriver nämligen att brassen Paulinho är klar för spanska storlaget. Den 29-årige mittfältaren har tidigare spelat för Tottenham, men kommer närmast från kinesiska Guangzhou Evergrande Taobao där han spelat sedan 2015. Även journalisten Tancredi Palmeri uppger att affären är klar och att prislappen landar på ungefär 400 miljoner kronor.

Publicerad 2017-08-12 kl 15:56

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons