POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Hiljemark nära en flytt till nykomlingen"

Oscar Hiljemark flyttade under förra säsongen från ett krisande Palermo till Genoa. Svensken fick en hel del speltid men samtidigt gick laget tungt och tog bara tre poäng i en match då svensken fanns på planen.

Nu gör italienska uppgifter gällande att Hiljemark är nära en flytt till nykomlingen Benevento. Bland annat skriver Sky Italias reporter Gianluca Di Marzio att förhandlingar mellan klubbarna är pågående, mycket mer information än så ges inte.

Genoa slutade i fjol på en sextonde plats i ligaspelet och klarade nytt kontrakt med fyra poängs marginal. Benevento å sin sida slutade femma i Serie B och avancerade därefter vidare upp till högstaligan via kval.

Publicerad 2017-08-16 kl 08:51

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto