Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Hiljemark nära en flytt till nykomlingen"

Oscar Hiljemark flyttade under förra säsongen från ett krisande Palermo till Genoa. Svensken fick en hel del speltid men samtidigt gick laget tungt och tog bara tre poäng i en match då svensken fanns på planen.

Nu gör italienska uppgifter gällande att Hiljemark är nära en flytt till nykomlingen Benevento. Bland annat skriver Sky Italias reporter Gianluca Di Marzio att förhandlingar mellan klubbarna är pågående, mycket mer information än så ges inte.

Genoa slutade i fjol på en sextonde plats i ligaspelet och klarade nytt kontrakt med fyra poängs marginal. Benevento å sin sida slutade femma i Serie B och avancerade därefter vidare upp till högstaligan via kval.

Publicerad 2017-08-16 kl 08:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons