Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Jesé lånas ut av PSG

Jesé Rodriguez lämnar PSG för ett säsongslångt lån hos Stoke. Det meddelade den engelska klubben på sin hemsida under tisdagen. 24-åringen, som lämnade Real Madrid för PSG 2016, var under hösten utlånad till Las Palmas i La Liga.

– Jesé var en efterfrågad man när PSG gjorde klart att de skulle låta honom gå på lån och vi är nöjda över att han valt just oss. Han hade inte den lyckligaste tiden i sin karriär i Paris, men han fortfarande en ung man som är angelägen att göra ett stort avtryck i Premier League, säger vd:n Tony Scholes.

Publicerad 2017-08-16 kl 10:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons