Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barcelonas sportchef: "Nära Coutinho och Dembele"

Det blev på nytt en tung förlust för Barcelona mot Real Madrid då returmötet av Supercupen spelades under onsdagen. Totalt skrevs segersiffrorna till 5-1 för Real och tonen mot Barcelona har varit hård i spanska medier.

Men nu kommer kanske lite nyheter som kan fungera som plåster på såren för alla Barcelona-spelare.

I en intervju med spanska TV3, som nyhetsbyrån Reuters citerar, säger sportchefen pep Segura att man är nära att göra klart med både Philippe Coutinho från Liverpool och Ousmane Dembele från Dortmund.

– Vi är nära Coutinho och Dembele, vi diskuterar deras villkor men vi vet inte när de blir helt klara. Vi hoppas att de ska bli Barcelona-spelare den här säsongen, säger Segura.

Enligt brittiska medier har brassen Coutinho gjort det klart för Liverpool att han vill lämna klubben – och Ousmane Dembele är just nu avstängd av Dortmund på grund av att han uteblivit från ett träningspass och försökt få till en flytt till den katalanska klubben.

Publicerad 2017-08-17 kl 08:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons