Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Viktige Sirius-backen förlänger sitt kontrakt

Karl Larson har, förutom nio minuter mot Häcken i maj, spelat samtliga minuter för Sirius i årets allsvenska. Nu meddelar nykomlingen att man förlängt kontraktet med högerbacken. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2020.

– Det är en spelare som varit med på hela resan, och fortfarande utvecklas varje vecka. Hans försvarsspel, både positionsmsäsigt men även en mot en, håller riktigt bra allsvensk klass och hans anfallsspel utvecklas hela tiden, säger tränaren Thomas Lagerlöf till klubbens hemsida.

Larson kom från BP till Sirius inför säsongen 2012. Backen stortrivs i Uppsala-klubben.

– Jag trivs jättebra i Sirius, med laget, coacherna och stan. Jag har skaffat mig ett liv i Uppsala under de här åren och såg ingen anledning att ändra på det. Rent fotbollsmässigt känns det också som att vi är på gång, vi har blivit bättre varje säsong och jag ser inte varför Sirius skulle nöja sig med att bara spela i allsvenskan, utan nu ska vi bli ännu bättre.

Publicerad 2017-08-22 kl 14:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons