POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Liverpool gör framstöt för att värva Lemar"

AS Monacos Thomas Lemar har varit hett eftertraktad under sommarens transferfönster, bland annat ha Arsenal uppgetts vilja ha 21-åringen. Men får man tro den engelska tidningen Daily Telegraph så gör Liverpool nu ett försök att värva fransmannen. Tidningen hänvisar till källor i Frankrike som gör gällande att Liverpool ställt frågan till Monaco och att man är redo att betala 55 miljoner pund, motsvarande 570 miljoner kronor. Det skulle innebära ett nytt klubbrekord för Liverpool.

Monaco ska dock inte vara speciellt intresserat av att sälja Lemar, detta efter att man redan blivit av med Tiemoue Bakayoko, Benjamin Mendy och Bernardo Silva. Dessutom uppges Kylian Mbappé vara i det närmaste helt klar för en övergång till PSG

Publicerad 2017-08-28 kl 08:33

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto