Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Monaco kan vara lösningen för Turan

Arda Turan har ett femårigt kontrakt med Barcelona som sträcker sig till 2020. Men enligt Barcelona är klubben inte intresserad av att ha honom i truppen. Att låna ut Turan eller bryta hans kontrakt i förtid är inget alternativ, utan Barca vill få till en permanent övergång.

Galatasaray har visat intresse för honom men nu har även Monaco visat intresse. Enligt tidningen Mundo Deportivo är Barcelona övertygade om att kunna hitta en utgång för Arda Turan före fredag. Monacos intresse är av hög prioritet och är ett intressant alternativ för både Barca och spelaren själv.

 

Publicerad 2017-08-29 kl 15:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons