Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barkley var klar för Chelsea - ändrade sig under undersökningen

Chelsea misslyckades med värvningen av Evertons Ross Barkley – och det i absolut sista stund.

Trovärdiga BBC skrev sent under torsdagen att engelsmannen i praktiken var klar för en flytt Chelsea, att klubbarna var överens, men att Barkley själv ångrade sig under den medicinska undersökningen och att affären därmed gick i stöpet.

Senare under kvällen bekräftade Everton att uppgifterna var korrekta.

– De två klubbarna hade kommit överens om en övergångssumma på 35 miljoner pund (motsvarande cirka 360 miljoner kronor) och de personliga villkoren var klara. Efter den medicinska genomgången fick vi höra från Ross Barkleys agent att han hade ändrat sig. Han sa till oss att han kommit på andra tankar och att han ville stanna med oss, säger klubbens ägare, Farhad Moshiri, enligt Sky.

– Det var en stor överraskning för oss men sådan är fotbollen.

 

Publicerad 2017-08-31 kl 23:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons