Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dags för "Coutinhodagen"

Torsdagen var Deadline Day för de flesta av Europas stora ligor, men i Spanien är fönstret öppet även under fredagen. Den spanska Deadline Day ges ett speciellt namn av tidningen Sport – nämligen “Coutinhodagen”.

Tidningen skriver att Barcelona kommer att ge allt fram till sista minut för att lösa Coutinho, trots att Liverpool håller hårt i brassen. Sport skriver vidare att Barça lagt ett nytt bud som “inte överstiger 150 miljoner inklusive bonusar”, men klubben hoppas att det ska räcka.

“Coutinhodagen” är i full gång!

Publicerad 2017-09-01 kl 08:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons