Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: City ger inte upp Sanchez - drar Arsenal inför rätta

Det blev ingen övergång till Manchester City för Alexis Sanchez på Deadline Day. Enligt uppgifter var Arsenal villigt att släppa sin stjärna om man först lyckades lösa Thomas Lemar från Monaco. Men London-klubben lyckades inte och det blev heller ingen Sanchez till City.

Arsenal får i dag kritik från alla möjliga håll för hanteringen av affären, något du kan läsa mer om i Headlines.

Historien får dock inte sitt slut här. Enligt chilenska El Mercurio så anser City att Sanchez hade skrivit under ett kontrakt med klubben och att Arsenal brutit mot en officiell överenskommelse. Därför sägs klubben vilja dra Arsenal inför rätta för att till slut få igenom övergången.

Alexis Sanchez är just nu på landslagssamling med Chile.

Publicerad 2017-09-01 kl 14:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons