Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

43v

MFF förlänger Bergqvists lärlingskontrakt: "Rätt beslut för mig"

Malmö FF förlänger lärlingskontraktet med Teddy Bergqvist fram till december 2018. Den 18-årige anfallaren har sedan i somras varit utlånad till Åtvidaberg i superettan. Men efter säsongens slut återvänder Bergqvist och ska försöka slå sig in i MFF:s trupp.

– Jag tycker att det här är rätt beslut för mig. Det har varit bra med utlåningen. Jag tror det är jätteviktigt att känna att man håller i 90 minuter på seniornivå. Jag vill gärna fortsätta min utveckling i MFF och försöka slå mig in i matchtruppen och få spela så mycket som möjligt, säger Bergqvist i ett pressmeddelande.

Publicerad 2017-09-11 kl 14:41

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER