Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

43v

Wernbloom mot nytt CSKA-kontrakt

Inför måndagens match mot Djurgården bjöd IFK Göteborgs supportrar på ett mäktigt tifo där man uppmanade Pontus Wernbloom, Oscar Wendt, Marcus Berg, Gustav Svensson och Jakob Johansson att återvända till klubben.

Wernbloom sitter på ett kontrakt med CSKA Moskva som går ut nästa sommar, vilket gör att han fritt kan prata med andra klubbar redan i januari om parterna inte kommer överens om ett nytt avtal innan dess. Men nu skriver Aftonbladet att den tidigare landslagsmittfältaren ser ut att förlänga med den ryska storklubben eller spela “någon eller några säsonger utomlands” till.

Tidningen skriver också att ryska medieuppgifter gör gällande att CSKA redan ska ha presenterat ett förslag på förlängning till sommaren 2020 för svensken.

Publicerad 2017-09-13 kl 09:29

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER