Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Costa ska läkarundersökas av Atlético

Diego Costa verkar till slut göra övergången från Chelsea till Atlético Madrid. Anfallaren vägrade att återvända till London efter sommaren och har ännu inte spelat den här säsongen. Nu skriver spanska tidningar, bland annat AS, att Costa under torsdagen kommer att genomgå en läkarundersökning med Atlético.

Klubbarna ska vara överens om en övergångssumma på 60 miljoner euro – cirka 570 miljoner svenska kronor. Det skulle göra Costa till Atléticos dyraste värvning någonsin. Chelsea köpte Costa från Atlético för drygt 340 miljoner svenska kronor 2014.

Atlético har fortfarande värvningsförbud av Fifa, men i januari 2018 kan man värva spelare igen. Fram tills dess kommer Costa att kunna träna med laget.

Klubbarna har nu bekräftat uppgifterna.

Publicerad 2017-09-21 kl 13:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons