Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

42v

Uppgifter: Claesson ett namn för Newcastle

Viktor Claesson har stått för flertalet imponerande insatser i sitt klubblag Krasnodar. Under fjolåret nätade den tidigare Elfsborgs-mittfältaren vid två tillfällen i Europa League-spelet – och under årets säsong har han fortsatt varit en given pjäs i den ryska storklubbens startelva. Så sent som för en vecka sedan var han en av målskyttarna då Krasnodar körde över Anzji med hela 5-1 i ligan, hans tredje mål tio ligamatcher.

Nu rapporterar lokaltidningen Chronicle Live att Newcastle är intresserat av svensken. Tidningen skriver att klubben fick upp ögonen för svensken under sommarfönstret och att man nu tittat på en möjlighet att värva landslagsmannen.

Tidningen skriver att tränaren Rafael Benitez vill förstärka med en central mittfältare, en försvarsspelare och en anfallare.

Publicerad 2017-09-22 kl 21:36

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER