Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Engelska uppgifter: United förbereder jättebud på Dybala

Manchester United har de två senaste somrarna spenderat rejält och tagit in spelare som Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku och Victor Nilsson Lindelöf. Nästa sommar ser inte ut att bli någon skillnad, åtminstone inte om man ska tro Daily Mirrors uppgifter. Tidningen skriver att United förbereder ett jättebud på Juve-stjärnan Paulo Dybala.

United sägs vara villigt att erbjuda hela 1,7 miljarder för argentinaren, som inlett säsongen med tio mål på sex matcher.

Men det slutar inte där. Daily Mirror skriver också att United vill knyta åt sig Mesut Özil från rivalen Arsenal. Tyskens kontrakt går ut nästa sommar och spelaren själv sägs vilja återförenas med José Mourinho, som han spelade under i Real Madrid.

Publicerad 2017-09-24 kl 08:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons