Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Hult tillgänglig för försäljning"

Grekiska Panathinaikos är i behov av pengar. Fotbollskanalen har tidigare skrivit om det faktum att spelarna, däribland svenske Niklas Hult, förra säsongen inte fick sina löner utbetalda i tid. I Hults fall gick det så långt att han begärde att få lämna klubben.

– Panathinaikos har haft lång tid att fixa det här med lönerna. Det är stora summor som jag och andra spelare inte har fått ut, sa han till Aftonbaldet då.

Nu skriver grekiska Live Sport att klubben nu kommer att behöva sälja spelare i januari och att Niklas Hult är en av de som är ute till försäljning. Förutom Hult uppges även Ousmane Coulibaly och Dimitrios Kourmpelis finnas tillgängliga på marknaden.

Publicerad 2017-09-28 kl 09:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons