Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

41v

Knallen: Heynckes uppges ta över Bayern

Jupp Heynckes uppges ta över som ny huvudtränare för FC Bayern – men bara säsongen ut. Det skriver den tyska tidningen Bild sent under onsdagen. Tidningen själva benämner beslutet som ”årets fotbollssensation”.

Heynckes, 72, lämnade klubben 2013 och har sedan dess varit utan jobb. Han ledde laget till tre ligatitlar och med tysken vid rodret vann man dessutom trippeln (Champions League, ligan och cupen) 2013.

Tidigare har den förre Dortmund-tränaren Thomas Tuchel samt Hoffenheims Julian Nagelsmann pekats ut som de mest troliga namnen till att ersätta Ancelotti.

Bayern har haft en knackig start på säsongen och droppen som fick bägaren att rinna över för Bayern-ledningen var storförlusten mot PSG i Champions League. Ancelotti fick efter den matchen sparken och sedan dess har Willy Sagnol tillfälligt haft ansvaret.

Heynckes har tränat Bayern under tre olika sejourer. 72-åringen har dessutom basat över lag som Real Madrid, Borussia Mönchegladbach och Schalke 04.

Publicerad 2017-10-04 kl 23:13

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER