Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

41v

Officiellt: Lagkaptenen förlänger med Värnamo

IFK Värnamo meddelar under torsdagen att man förlänger kontrakten med två av lagets nyckelspelare: lagkaptenen Pär Cederqvist och vice-kaptenen Freddy Winsth.

Cederqvist har i år svarat för nio mål på 22 matcher i superettan och har skrivit på ett avtal som sträcker sig över den kommande säsongen. Winsth, som i år gör sin tionde säsong i klubben, har förlängt med ytterligare ett år till 2019.

Känns mycket bra att redan nu förlänga med två av våra stora trotjänare. Pär och Freddy har under året spelat en viktig roll i laget. Då syftar jag inte bara till deras egna spel på planen utan även i form av att vara en ledargestalt i gruppen. Dom föregår alltid med ett gott exempel och är otroligt duktiga på att få nya spelare att trivas i klubben, säger Värnamos sportchef Thomas Lundqvist till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-10-05 kl 11:55

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER