Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Öster förlänger med reservmålvakten

Öster har förlängt kontraktet med målvakten Darmin Sobo. Avtalet sträcker sig över säsongen 2019.

– Det känns oerhört kul och bra att få fortsätta vara med på den här resan som vi gör tillsammans i gruppen. Säsongen i år hittills har känts bra både för laget, men också för egen del då jag tycker att jag själv har utvecklats på ett bra sätt. Trivs väldigt bra i gruppen, både med spelare och ledare, och vi har bra träningar för oss målvakter tillsammans med “Rasse” (Rasmus Rydén – målvaktstränare), säger Sobo till klubbens hemsida.

Sportchefen Matias Concha:

– “Dado” har under året visat upp oerhört bra karaktär och en attityd vi värdesätter högt. Han fortsätter att utvecklas och bidrar till att gruppen och laget kan fortsätta att gå framåt. Det känns riktigt bra att ha kommit fram till en fortsättning tillsammans.

Publicerad 2017-10-19 kl 19:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons