Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real-presidenten: "Inte tänkt tanken att värva Kane"

Tottenham-stjärnan Harry Kane har kopplats ihop med en övergång till Real Madrid, och det har flera gånger rapporterats om “Los Galacticos” olika försök att värva anfallaren. Men Real-presidenten Florentino Perez dementerar nu att klubben skulle vara ute efter att värva Kane.

– Att värva Harry Kane har inte passerat genom mitt huvud. Han är en fantastisk spelare och dessutom är han ung. Han har många år kvar att utvecklas på, men vi är väldigt nöjda med (Karim) Benzema och med hela laget, säger Perez till Cadena COPE enligt goal.com.

– Jag har inte frågat Tottenhams president om priset för han hade sagt till mig att han är värd 250 miljoner euro.

Publicerad 2017-10-24 kl 12:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons