Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bayern: "Sanchez har redan bestämt sig"

I somras var Alexis Sanchez mycket nära en övergång till Manchester City. Även Bayern München visade då intresse för Arsenal-stjärnan. Nu kan det istället bli en övergång i januari, och enligt Bayerns vd Karl-Heinz Rumenigge har chilenaren bestämt sig – men inte för Bayern.

– Sanchez har redan bestämt sig för en klubb. Så den dörren är stängd i januari. Men det är inget problem för oss då Sanchez inte är någon ersättare för Robert Lewandowski då vi inte ser honom som en renodlad anfallare, säger Rumenigge enligt Kicker.

Publicerad 2017-11-05 kl 12:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons