Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
46v

Everton bekräftar: Allardyce tar över

När Sam Allardyce lämnade Crystal Palace efter den förra säsongen så öppnade han för att det kunde ha varit det sista tränarjobbet i karriären. Men nu återvänder 63-åringen trots allt till Premier League.

Everton bekräftar att man under eftermiddagen kommer att slutföra förhandlingarna med Allardyce som ny manager för klubben. I kvällens match mot West Ham kommer Everton dock fortsatt att ledas av David Unsworth – som tog över tillfälligt efter Ronald Koeman.

Publicerad 2017-11-29 kl 15:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons