Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Frej värvar från Brommapojkarna

Nyligen lämnade nio spelare Frej. Nu har man värvat in 19-årige Amadeus Sögaard, son till artisten Carola och Runar Sögaard. Backen har tillhört Brommapojkarnas U19- och U21-lag, men varit med i matchtruppen i superettan vid ett antal tillfällen.

– Amadeus är en spännande och utvecklingsbar backlinjespelare. Han är en snabb, aggressiv försvarsspelare och välutbildad efter många år i BP. Det skall bli kul att följa Amadeus i Frej under åren som kommer, säger Frejs manager Roberth Björknesjö till klubbens hemsida.

Publicerad 2017-11-30 kl 22:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons