Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Real hämtar underbarn redan i sommar

I maj i år lät Real Madrid meddela att värvat det brasilianska underbarnet Vinicius Junior från Flamengo. Affären kommer att gå igenom i juli nästa år när Junior fyllt 18 år. Enligt spansk press kostar värvningen Real hela 450 miljoner kronor.

Initialt har det rapporterats att supertalangen under sin första säsong skulle vara utlånad till Flamengo, men nu skriver den spanska tidningen AS att Real planerar att plocka in honom i laget tidigare än så. “Real Madrid ser honom redan som redo för a-laget efter imponerande spel i Flamengo”, skriver tidningen.

Publicerad 2017-12-01 kl 09:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons