Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Manchester United värvar talang från PSG

Den franske mittfältaren Aliou Traore har skrivit på för Manchester United, det bekräftar Premier League-klubben på sin hemsida under söndagen. Traore kommer närmast från Paris Sain-Germains U17-lag och han gjorde sin debut för Uniteds U18 redan under lördagen, mot Watford.

Traore tillhör dessutom det franska U17-landslaget.

– Traore är en spelare vi har tittat på under ett tag. Han är en kraftfull mittfältare som gillar att springa från straffområde till straffområde. Han är väldigt stark rent tekniskt och utvecklas hela tiden, sa U18-tränaren Kieran McKenna nyligen till klubbens tv-kanal.

Traore fyller 17 i mitten på januari. Klubben skriver inte hur långt kontraktet löper.

 

Publicerad 2017-12-03 kl 11:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons