Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Hammarby förlänger med Johansson och Abrahamsson

Hammarby stod för en stark säsong och slutade som nykomling på sjunde plats i damallsvenskan den gångna säsongen.

Under onsdagen meddelade klubben via sin hemsida att man förlängt kontrakten med försvararna Amanda Johansson och Sejde Abrahamsson.

– Jag väljer att stanna i klubben för att jag tycker vi gjorde det så otroligt bra i år, och jag vill vara med och bygga vidare på den grund vi började på denna säsong. Det kommer bli en spännande ny säsong i Allsvenskan 2018 och jag ser verkligen fram emot det, säger Amanda Johansson till hemsidan.

Abrahamsson berättar att hon trivs bra i klubben och ser fram emot att fortsätta att utvecklas i sin nya mittbacksroll under nästa säsong.

– Jag har utvecklats på ett sätt som jag inte kunnat göra någon annanstans och vet att jag kommer utvecklas ännu mer här. Inför nästa år så hoppas jag att vi fortsätter på samma sätt som vi avslutade säsongen på. För min del, inför nästa år, så känner jag att jag kommit in i min nya position som mittback och vill ta ytterligare kliv i den rollen, säger hon.

Johansson och Abrahamsson har båda skrivit på för ett år. I Abrahamssons fall finns det även en förlängningsoption inskriven.

Publicerad 2017-12-06 kl 13:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons